Buna, sunt Madalina, si ma bucur ca ai ajuns sa arunci un ochi in jurnalul meu! Sper sa-ti si placa ceea ce citesti! Blogul s-a nascut din pasiunea mea pentru calatorii, dar si pentru ca imi doresc sa impartasesc cu tine impresiile mele de vacanta. O sa iti povestesc aici despre fiecare calatorie in care am fost, despre experientele de care am avut parte si o sa iti si dau cateva ponturi pe care si mie mi-ar fi placut sa le stiu inainte de a porni la drum.

Te asigur ca voi scrie doar despre obiectivele pe care le-am vizitat si despre care mi-am putut face o parere proprie. Nimic doar din auzite. In mare parte, pozele sunt facute de mine si numai acolo unde fotografiatul nu era permis, am folosit poze de pe net.

Blogul este conceput sub forma unul ghid de calatorie, astfel incat sa-ti faca mai usoara vacanta. Iar daca macar unul dintre voi s-a putut folosi de informatiile de aici, atunci pot spune ca mi-am atins scopul. Si pentru ca tare mi-ar placea sa-ti stiu parerea despre ce citesti, mi-ai putea lasa un comentariu la un anumit articol sau imi poti scrie pe adresa madalina_dimacea@yahoo.com! Spor la citit!