De cand sunt mama am devenit din ce in ce mai constienta de mediul inconjurator si fac tot ceea ce imi sta in putinta pentru ca si fiica mea sa se poata bucura de frumusetiile naturii in anii care vor urma. Folosesc in casa becuri cu consum redus, circul pe cat se poate cu transportul in comun, economisesc apa prin utilizarea masinii de spalat vase in locul spalatului manual, reciclez gunoiul si am renuntat la sacosele din plastic. Toate sunt actiuni care, desi par nesemnificative, in realitate pot insemna mult daca fiecare dintre noi ar constientiza pericolul in care se afla planeta si s-ar implica.

Asa ca aceasta campanie „ProNature pentru un viitor mai verde!” organizata de cei de BUZZstore si Ask Team Clean mi s-a potrivit ca o manusa. De ce? Pai pentru ca intreaga gama de produse ProNature contine in proportie de peste 95% ingrediente provenite din surse naturale, iar ambalajele sunt obtinute din carton si plastic reciclat. In acest mod putem avea grija si de casa si de natura.

Primul produs din seria celor primite pe care l-am testat chiar de a doua zi a fost Somat All in 1 ProNature, detergentul sub forma de tablete pentru masina automata de spalat vase. Este suficienta o singura capsula la o spalare pentru a lasa vasele stralucitor de curate. A indepartat chiar si resturile de mancare intarite, fara a fi nevoie de inmuiere in prealabil. Nici nu lasa urme pe vase si pahare. Cutia pe care am primit-o are 36 de tablete eco solubile in apa ce contin in formula de baza 94% ingrediente povenite din surse naturale.

Desi majoritatea vaselor le pun in masina automata, totusi oalele, cratitele si vesela din portelan cu model prefer sa le spal de mana. Aici mi-a sarit in ajutor detergentul lichid PUR ProNature. Este delicat cu pielea mainilor, are un parfum discret si, cel mai important, isi face bine treaba. Chiar daca este compus din 95,5% ingrediente obtinute din surse naturale, este extrem de eficient in indepartarea grasimii.

Cu toate ca sunt obisnuita sa folosesc tablete pentru masina de spalat vase, am fost curioasa sa vad cum functioneaza si detergentul gel Somat All in 1 ProNature , asa ca l-am pus si pe el la treaba. Nu mare mi-a fost mirarea sa vad ca este la fel de eficient ca si tabletele. Paharele, vesela si tacamurile arata impecabil chiar si dupa un ciclu scurt de spalare la o temperatura scazuta.

Dupa bucatarie, am trecut la curatenia baii, acolo unde am avut doua ajutoare de nadejde: Gelul de curatare a toaletei Bref ProNature si Odorizantul de WC Bref ProNature . Ambele cu un miros senzational de menta si eucalipt. Solutia de curatare Bref Pro Nature Menta si Eucalipt nu doar ca ofera o curatenie impecabila, ci si actioneaza impotriva depunerilor de calcar atat de des intalnite in vasul de toaleta. Iar rezultatele se vad inca de la prima aplicare. Si unde mai pui ca nici nu trebuie depus un efort considerabil. Lasi sa actioneze 30 de minute, stergi cu peria si gata, toaleta straluceste de curatenie. Cand am considerat ca totul este gata, am atarnat Odorizantul Bref Pro Nature de marginea vasului de WC care mi-a lasat un parfum proaspat dupa fiecare jet de apa.

Dupa ce mi-am facut incalzirea, a venit momentul sa trec la lucruri mult mai serioase: geamurile. Ceea ce initial parea o misiune imposibila, s-a transformat rapid intr-o joaca datorita Solutiei de curatat sufrafete din sticla Clin ProNature. Geamurile si oglinzile din casa sunt perfect curate si lustruite, fara urme sau dungi. Ca sa nu mai mentionez ca are 99,9% ingrediente naturale. Produsul a fost insotit si de o rezerva de 250 ml.

Doar chef de treaba sa am! 🙂

One Reply to “Un viitor mai verde incepe chiar de acasa cu ProNature”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *