Desi v-am obisnuit cu articole in care descriu calatoriile mele, astazi fac o pauza de la ele pentru ca trebuie neaparat sa va povestesc si voua despre experienta mea cu detergentul Perwoll Renew.

Acum doua saptamani am primit spre testare un pachet de la BuzzStore si Ask Team Clean ce continea un Detergent lichid Perwoll Renew Color 980ml, un Detergent capsule Perwoll Renew & Care Caps Black si 5 mostre Perwoll Renew Color + 5 mostre Perwoll Renew Black pe care sa le ofer unor prietene.

Am vrut neaparat sa verific pe hainele mele daca reclama face ceea ce promite: reda profunzimea culorilor. De spalat stiam ca spala bine pentru ca mai incercasem detergentul si in alte randuri, insa nu-mi puteam imagina cum ar putea reimprospata culorile. Asa ca a doua zi dupa primirea coletului l-am si pus la treaba. Si nu mare mi-a fost mirarea sa observ ca hainele au o culoare mult mai intensa. Cum a facut asta? Formula de ingrijire avansata reinnoieste si protejeaza intensitatea culorilor, netezeste fibrele uzate pentru o reflexie optima a luminii si repara micro-deteriorarile pentru mai multa elasticitate si fibre chiar mai puternice

La fel stau lucrurile si in cazul capsulelor pentru rufe negre. Se stie ca intensitatea negrului se diminueaza dupa spalari frecvente. Insa cu Perwoll Renew, negrul ramane negru.

Unde mai pui ca noua gama Perwoll este prietenoasa cu mediul deoarece utilizeaza o formula cu peste 90% ingrediente de origine naturala, iar sticla este reciclabila si este fabricata n proportie de 75% din plastic reciclat.

Eu am devenit deja fana a produsului si cu siguranta voi continua sa-l folosesc si pe viitor? Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

Noua? Nu, spalata cu Perwoll!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *